Enkelassige doseerunit

ED 12ED12_kl.jpg

De volumetrische eenassige doseerinrichting ED 12 zonder brugvernietiger/brugbreker, met inbraakbeveiliging en horizontale of verticale uitlaatpijp is bijzonder geschikt voor de fijne dosering van kleine, goed vloeiende producten zoals poeder, vlokken, vezels, korrels en agglomeraten. De deeltjesgrootte van dit kleine apparaat is beperkt tot 1 mm.

 

Doseercapaciteit               0,1 tot 40 dm3/h

 

 

 

 

 

ED 20ED20.jpg

De volumetrische eenassige doseerunit ED 20 zonder bruggenjager/brugbreker, met interventiebescherming en horizontale of verticale uitlaatpijp is bijzonder geschikt voor het doseren van goed stromende, vrij stromende producten zoals poeder, vlokken, vezels, korrels en agglomeraten tot 3 mm deeltjesgrootte.

ED 20 B

De volumetrische eenassige doseerunit ED 20 B met brugvernietiger/brugbreker, met inbraakbeveiliging en horizontale of verticale uitlaatpijp is bijzonder geschikt voor het doseren van brugvormende, niet-vrij stromende en niet-bakkende producten tot 3 mm deeltjesgrootte.

 

Doseercapaciteit               0,1 tot 80 dm3/h

 

 

 

 

ED 40ED-40.jpg

De volumetrische eenassige doseerunit ED 40 zonder brugvernietiger/brugbreker met horizontale of verticale uitlaatpijp is bijzonder geschikt voor het doseren van goed stromende, vrij stromende producten zoals poeder, vlokken, vezels, korrels en agglomeraten tot 10 mm deeltjesgrootte. Uitlaatpijp en navulhals zijn voorzien van balg voor stofvrije dosering.

 

Doseercapaciteit               2,0 tot 6.500 dm3/h

 

 

 

 

 

 

ED 55ED55.jpg

De volumetrische eenassige doseerunits ED 55 en ED 55 B met en zonder brugvernietigers/brugbrekers zijn geschikt voor het doseren van goed stromende korrels tot 10 mm deeltjesgrootte.

 

Doseercapaciteit               100 tot 3.500 dm3/h

 

 

 

 

 

ED 65ED-65-mit-Waage.jpg

De volumetrische eenassige doseerunit ED 65 zonder brugvernietiger/brugbreker, met interventiebescherming en horizontale of verticale uitlaatpijp is bijzonder geschikt voor het doseren van goed stromende, vrij stromende producten zoals poeder, vlokken, vezels, korrels en agglomeraten tot 10 mm deeltjesgrootte.

 

Doseercapaciteit               100 tot 6.500 dm3/h

 

 

Voor meer informatie download hier de brochure of neem vrijblijvend contact met ons op.