Vlakbodem doseerunit

ZD 5 FBZD-5-FB-C-1M-50-w.jpg

Waarschijnlijk is het kleinste twee-golfs doseerapparaat met platte bodem ter wereld bijzonder geschikt voor het doseren van slecht stromend en onwillig poeder, dat de neiging heeft om te klonteren of te klonteren op de trechterwand of sterk brugvormend is.

 

Doseercapaciteit               0,001 tot 1,5 dm3/h

 

 

 

 

 

 

ZD 9 FBZD-9-FB-mit-Siemens-Scale.jpg

De volumetrische vlakke bodem tweeassige doseerinrichting ZD 9 FB is bijzonder geschikt voor het doseren van slecht stromend en onwillig poeder, dat de neiging heeft om samen te klonteren of te klonteren op de trechterwand of sterk brugvormend is. Het bulkmateriaal wordt voorzichtig en volledig afgevoerd door de vloerschraper.

 

Doseercapaciteit               0,1 tot 20 dm3/h

 

 

 

 

ZD 12 FBZD-12-FB-feeder-gravimetric.jpg

De volumetrische flat-bottom tweeassige doseerinrichting ZD 12 FB met vloerschraper is bijzonder geschikt voor het doseren van slecht stromend en onwillig poeder, dat de neiging heeft om te klonteren of te klonteren op de trechterwand of sterk brugvormend is. Het bulkmateriaal wordt voorzichtig en volledig afgevoerd door de vloerschraper.

 

Doseercapaciteit               0,3 tot 200 dm3/h

 

 

 

 

 

ZD 22 FBZD-22-FB.jpg

De ZD 22 FB volumetrische flat-bottom dubbelassige doseerunit met vloerschraper en interventiebescherming is bijzonder geschikt voor het doseren van slecht stromend en onwillig poeder. Volledig roestvrij staal, geslepen en gepolijst Ra 0,8/Ra 0,4 μm, straal 3 mm. De farmaceutische versie is beschikbaar op alle apparaten.

 

Doseercapaciteit               0,3 tot 200 dm3/h

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ZD 32 FBZD32FB.png

De volumetrische vlakke bodem tweeassige doseerinrichting ZD 32 FB met vloerschraper is bijzonder geschikt voor het doseren van slecht stromend en onwillig poeder, dat de neiging heeft om te klonteren of te klonteren op de trechterwand of sterk brugvormend is. Het bulkmateriaal wordt voorzichtig en volledig afgevoerd door de vloerschraper.

 

Doseercapaciteit               3,0 tot 900 dm3/h

 

 

 

 

ZD 55 FBZD-55-FB-gravimetric.jpg

De gravimetrische tweeassige met vlakke bodem ZD 55 FB met differentiële schaal en vloerschraper is bijzonder geschikt voor de dosering van slecht stromend en onwillig poeder, dat de neiging heeft om te klonteren of te klonteren op de trechterwand of sterk brugvormend is. Het bulkmateriaal wordt voorzichtig en volledig afgevoerd door de vloerschraper.

 

Doseercapaciteit               0,3 tot 200 dm3/h

 

 

 

 

 

 

 

ZD 80 FBZD80_freigestellt-768x1033.jpg

De ZD 80 FB twin screw feeder met vloerschraper is geschikt voor het verwerken van diverse goed en slecht stromende bulkmaterialen zoals fijne poeders, poeders en microgranules met een deeltjesgrootte van 0,02 tot 1 mm. Het apparaat kan perfect worden aangepast aan het betreffende proces met verschillende opties.

 

Doseercapaciteit               0,15 tot 2 kg/dm3

Doorvoerbereik               100 tot 20.000 l/u

Trechtervolumetot                750 liter

 

 

 

 

 

 

Voor meer informatie download hier de brochure of neem vrijblijvend contact met ons op.