Aeromechanisch transport

de Wysetech Aero-Mechanical Conveyor is een zeer veelzijdig buiwysetech opstellingsvormig systeem dat in staat is om een ​​extreem breed scala aan droge bulkmaterialen te verwerken tot 35 M³/Hr.

 

In de eenvoudigste vorm bestaat de aero-mechanische transportband uit twee of meer eindtandwielen en een draadkabel en plastic schijfsamenstel, samengevoegd om een ​​doorlopende lus rond de tandwielen te creëren. Elk tandwiel is gepositioneerd in een stofdichte behuizing en is verbonden door roestvrijstalen buizen waarin het touwsamenstel loopt. Een directe wormaandrijving wordt toegepast op één tandwiel, waardoor het touwsamenstel rond het circuit beweegt

De kunststof transportschijven passen los in de buizen en verplaatsen zich met een relatief hoge lineaire snelheid van tussen de 4-5 m/s, waardoor zowel lucht- als materiaalverplaatsing ontstaat, waardoor het materiaal fluïdiseert door elk deeltje met lucht te omringen, wat resulteert in een hoge doorvoer met minimale schade en deeltjes scheiding.

Het principe van de circulerende luchtkolom betekent dat er een 'no loss' situatie is wanneer de transportband leeg loopt, de transportband recirculeert dezelfde luchtkolom bij atmosferische druk.

 

Wanneer materiaal door de inlaat wordt ingevoerd, verdringt het lucht met een equivalent volume en met de introductiesnelheid. Het is noodzakelijk om deze de transportband te laten verlaten waar een vrije doorgang mogelijk is, vandaar de inlaat/ontluchting aansluiting. Omdat het materiaal zich in een gefluïdiseerde toestand in de inlaat bevindt, kan de lucht met stof beladen zijn en daarom op dit punt stofonderdrukking vereisen.

 

Bij de afvoer is het noodzakelijk om het materiaal van de lucht te scheiden en net als bij pneumatisch transport is een centrifugale scheiding vereist. Dit wordt gedaan aan het afvoeruiteinde waar het materiaal naar de buitenkant van de behuizing beweegt en luchtvrij door de uitlaat wordt afgevoerd en de lucht door de retourbuis wordt afgevoerd. Door dit principe worden materialen met een stortdichtheid van 100 kg/M³ en 4000 kg/M³ vervoerd.

Bij de uitlaat moet het materiaal dat de transportband verlaat wel worden vwysetech Lerverst met lucht en een kleine hoeveelheid wordt via de uitlaat in de transportband gezogen. Dit is mogelijk omdat de centrifugale werking op het materiaal het naar de bovenzijde van de tuit dwingt, waardoor een gebied aan de onderkant van de uitlaat ontstaat waar een binnenwaartse luchtstroom kan plaatsvinden.

 

Wysetech logo klein


A. Transport van hoge snelheid - (Aero Mechanical)

Diameter

M³/uurF³/min
3''159
4''3018

              B. Transport met lage snelheid

DiameterM³/uurF³/uur
3''85
4''159